torsdag 11. februar 2010

Wow

En time på pilates på treningssenteret, og wow; En stykk særs smidig, sterk, tøyelig og bøyelig instruktør. Jeg også vil få til det instruktøren gjorde! Men har nok en laaang vei å gå ifht det med den stive og ubøyelige kroppen her.

Gamle damer som hadde staset seg opp med ballerinasko (i Nikeversjon) og lange gullsmykker var og til stede. Artig hvor koselige og åpne folk her er. Når instruktøren sa at vi kom fra Norge bare for å være med på pilatestimen, begynte de straks å forhøre seg om hva vi gjorde i Buenos Aires og om vi likte den fine byen deres.

Følte oss forresten gangske spreke der vi stod og sprang på "løpende bånd" på rekke og rad før timen. Fant dog ut at det kanskje ikke var verdens smarteste ting å gjøre, for i varmen ble kroppen en klissblaut klump og litt vel glatt for noen av de etterfølgende pilatesøvelsene.

Bildet tatt fra clipartorg.com el.l

Middag hos noen jenter i LIFE i kveld. Har hørt rykter om Chili con carne (gikk plutselig opp et lys ifht hva navnet betydde etter å ha lært et par spanske ord - litt treig da "shø"), og vi her i huset stiller med rødvin og Alfajores (= Argentisk spesialitet; ei kake som kan fylles med forskjellig, f.eks. dulche de leche som er en melkekaramell som fås i kaker og is, som pålegg på brødskiva, kjærliget på pinne m.m.. Hver region har ulike varianter av kaka, og ifølge Lonely Planet, sier mange at Santa Fes er den beste = lovende). Nammis :)


I går prøvde vi ut utelivet i Buenos Aires for sånn ca andre gang (for min del ihvertfall). Etter jobb (bursdagselskap med L.I.F.E) i går var vi på en trivelig grillfest på takterassen til ei sveitsisk jente fra LIFE. Mye god mat og kjekke folk fra mange forskjellige land (møtte faktis 3 andre norske jenter der og. De skålte i champagne for Mari Normann som var blitt ny leder for Studentersamfundet i Trondheim, og henne kjenner jeg litt fra klassen på folkehøgskolen - verden er liten!!). Lykken var fullkommen når verten utpå natta serverte ei utsøkt sjokoladekake!

Foto: Katie

På nattklubben vi var innom etterpå stod det skilt om at lydnivået kunne skade hørsela, og vi merket at det hadde vært rikelig høyt nok da vi kom oss ut igjen etter ei lita stund. Den stakkars taxisjåføren trodde at vi ikke likte musikken i bilen hans da vi satt og gnidde oss i ørene.... Ellers kom igjen erkjennelsen om at vi begynner å dra på årene; 19-åringen som dro dit sammen med oss hadde en ufattelig mengde energi, og hun hadde så vidt begynt kvelden da vi satte kursen hjemover mot senga.

Artig å se hvor mange folk som er ute og reiser! Er så lite bereist selv, at jeg nesten blir litt overrasket når det viser seg å være så mange ute på tur; kjærester som reiser sammen, venninner som reiser jorda rundt, folk som er i Buenos Aires for å lære spansk, folk som reiser alene for å oppdage verden og seg selv, ei jente som hadde planlagt Sør-Amerikatur med kjæresten for to år siden og som endte opp med å ha tidenes beste opplevelse på tur alene etter at det ble slutt med kjæresten to dager før avreise (tøft gjort å reise alikevel!), folk som tar et semester i utlandet, har pause fra jobb eller bare har en tenkepause. Det er mange grunner til å reise, og uansett hva grunnen er tror jeg aldri man angrer på en slik opplevelse!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar