fredag 12. mars 2010

Parque Norte

En varm søndag med sol nødvendiggjorde jakt etter vann. Først prøvde vi Parque General Manuel Belgrano som lå i krysset mellom Salguero og Avenida Costanera, men her var bassenget stengt (for høsten virket det som). Veien bar videre til Parque Norte i krysset mellom Avenida Cantilo og Guiraldes. Her kunne man vha 35 pesos benytte seg av parkens "piletas" = svømmebasseng. Gikk en gjennom garderoben, krevdes lusesjekk og sjekk av føtter mht fotsopp.


Det rareste; ei jesusstatue som kom opp over høyden m korsene en gang i timen.
Denne viste seg å tilhøre en fornøyelsespark kalt "MiniJerusalem" el.l. som lå ved parken.

Parken var full av parasoller og mennesker, og hadde ihvertfall fire store basseng. Stoler var til utlån, eller man kunne ligge på gresset. Dersom man følte for å være litt sprek, var det vanngym i det ene bassenget. En annen mulighet var å svømme slalåm mellom alle porteñosene som i likhet med oss syntes byen var for varm på en dag som denne. Sola forsvant litt utpå kvelden, og vi tuslet hjemover omtrent en time før stengetid som var kl 20.


I bussen på vei hjem så vi forresten en litt interessant form for søndagsutflukt; langs flystripa til den nasjonale flyplassen befant det seg en god del folk - med eller uten campingstoler/bord og barn - som sto og så på flyene som kom inn for landing.

Mer info om Parque Norte: http://www.parquenorte.com/home.htm

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar