fredag 5. mars 2010

Bursdagsfeiring med LIFE


Hver onsdag arrangerer LIFE bursdagsselskap for barna vi jobber for. Det er på ulike "commandores" hver uke, og en feirer alltid alle barna som har bursdag den måneden. Bursdagsfeiringa skal være flott og noe barna kan glede seg til og huske. Vi pynter med ballonger, lager kort, kroner el.l. sammen med dem og de får og holde på med ansiktsmaling (male hverandre eller seg selv eller bli malt).



Den søteste lille gutten; lagde et kort til ham med et nebb i midten som kunne åpnes og lukkes og tegnet en kylling rundt. Lekte litt med ham med det, og etterpå satte han seg på gulvet med kortet på en benk mens han åpnet og lukket det og sa "kvakk-kvakk-kvakk" og virket ganske fascinert - søtt!

Når det begynner å nærme seg slutten, pyntes kakene med masse dilldall og barna samles rundt bordet der lys blåses ut og bursdagssangen synges. Deretter får de barna som har hatt eller skal ha bursdag i den måneden vi er i gaver (pleier alltid å være litt spennende å se om vi faktisk får ei liste over de som har bursdag, eller om vi må spørre oss fram for å kanskje finne de rette bursdagsbarna).


Så får alle kake (særs klissete og søt sådan - såklart med dulche de letche i midten) og ballonger. Ballongene har det ikke vært like mye system på hver gang, men før forrige bursdagsselskap lærte vi å lage sverd og hunder og lagde fullt av slike som vi delte ut - artig å lage og populært å få!


To versjoner av "Gratulerer med dagen!"

Que los cumplas feliz,
que los cumplas feliz,
que los cumplas, (nombre del homenajado),
que los cumplas feliz

Cumpleaños feliz,
cumpleaños feliz,
te deseamos todos,/Te deseamos (nombre del homenajeado),
cumpleaños feliz

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar