torsdag 17. februar 2011

Enkel sjokoladekake

Kaka ble i mitt tilfelle et aldri så lite takras, men den var enkel å lage og god likevel.
Moral; Det viktigste er å være god på innsida!

Sjokoladekake til hjerteform eller lita rundform

2 egg
2 dl sukker
100 gram smør / margarin
1 plate kokesjokolade
2 ts bakepulver
1,5 dl hvetemel
0,5 dl melk

1. Pisk eggedosis av egg og sukker
2. Smelt smøret, og smelt kokesjokoladen oppi, avkjøl litt
3. Bland alt - melet vendes forsiktig inn i eggedosisen (ikke rør for mye!)
4. Ha i ei godt smurt hjerteform eller lita rundform (ca 20 - 22 cm i diameter)
4. Stekes på 200 grader i ca 30 min

Avkjøl og ha på glasur.

Oppskrift finner du her; nydelig sjokoladeglasur

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar