lørdag 26. februar 2011

Sunne, grove rundstykker

Ble i kveld inspirert av bloggen Cecilies Lykke, og bakte grove rundstykker etter ei oppskrift hun la ut for noen dager siden. Deigen som består av blant annet kruskakli, grov sammalt hvete, linfrø, solsikkekjerner, havregryn og naturellyoghurt skulle i motsetning til "vanlige" rundstykker ikke trilles ut, men settes på plata med spiseskje. Dette gjorde (ihvertfall da jeg forsøkte å bake dem) at de seg noe utover og ble relativt flate. Kjæresten kommenterte at de så ut som harde kjeks, mens lillebror, som er blitt svært så sunn, mente de kunne vært enda grovere.


De var riktignok sprø utapå, men innom den crispy skorpa var de saftige og gode - altså en perfekt kombinasjon etter min mening. Det blir nok ikke siste gangen disse bakes.

Snavvel til kveldsmaten!


Oppskrifta finner du ved å trykke på denne linken; Grove rundstykker

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar