onsdag 26. januar 2011

Sjokoladeglasur

Testet ut en annen sjokoladeglasur enn den jeg vanligvis bruker, som inneholder melis, da jeg bakte sjokoladekake tidligere i uka. Ved å ikke ha melis i glasuren, fikk den en fyldigere sjokoladesmak. Glasuren ble heller ikke like søt.

Sjokoladeglasur

2 plater kokesjokolade
(ev. en lys og en mørk for en mildere smak)
4 ss smør
2 ts vaniljesukker
1 dl fløte
ev. litt kaffe

- Smelt smør
- Smelt kokesjokoladen oppi
- Bland i fløte og vaniljesukker
- Rør til en jevn glasur
- Avkjøl til "smørekonsistens"
- Smør glasuren på kaka

Kokos oppå glasuren var godt!


Mmmmm, KAKE!

Bildet er lånt fra; http://lillehottentott.blogspot.com
da jeg glemte å ta bilde av den jeg hadde bakt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar