lørdag 23. januar 2010

Dag 5 i BA = 23.januar

Å skulle bli brun er visst ikke gjort i en fei, men krever mye svette, solkrem, klam hud, drikke og kokt hode. I dag ga vi dette prosjektet litt mere tid. Parken er fremdeles fin og pensumartiklene som skal leses er fremdeles like tørre. Da er det godt at parklivet byr på underholdning av variert slag som øyenstikkere og fugler som svinser omkring (av og til farlig nær å kollidere med de hvite personene som ligger utslåtte på bakken), folk som trener og vet de ser bra ut, folk som sprader rundt og prøver å se bra ut, en gammel, skrukkete mann som jogget i evigheter (ei slags intervalltrening, sprek!), ei søt, gammel dame i badedrakt og barn som leker.








Ellers har vi nå meldt oss på aktiviteter gjennom LIFE den neste uka;
- Mandag; Toy workshop (eller noe sånt)
- Onsdag; Bursdagsselskap (de holder det hver uke)
- Fredag; Engelskundervisning / leksehjelp
- Lørdag; Matlagingstimer
- Søndag; Kick it for Hahiti! (fotballcup som LIFE arrangerer for å samle inn penger til jordskjelvofrene på Haiti, der hvert lag som stiller betaler en deltakerkontigent som går til landet + at det skal selges mat o.l. for å få inn penger).

Det blir spennende å komme i gang!!
Ellers har jeg virkelig oppdaget at det ikke er så smart å ikke kunne noe spansk i et land der folk stort sett bare snakker spansk, så er på utkikk etter et språkkurs.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar