lørdag 23. januar 2010

Dag 3 i BA



Dagen begynte med frokost på en internettcafe for å få kontakt med omverdenen og fikse litt ting. Helt greit å spise ute når det på bildet bare koster 21kr...

Veldig varm dag, så vi trakk inn i airconditionavkjølte butikker for å se på klær og shoppe. Fant et fint skjørt som jeg kan bruke til kjole til ca 75 kr, men ellers ingen utskeielser... Mye fint og spennende å se dog. Bra å være nordmenn i et land som dette.

Tviler på at de gamle damene som sitter på gata hele dagen for å selge potteplanter eller småbarna som sitter hele dagen for å selge grønnsaker synes det er like billig å leve her... Kontrastene er absolutt til stede, for butikkene er fulle av pene mennesker som ser ut til å ha nok i lommeboka også. Men nå skal det sies at vi bor i et bra strøk av byen, så blir en enorm forskjell når vi kommer litt utafor bykjernen og ikke minst når vi skal ut og jobbe i slummen. At det er fattigere områder rundt omkring så vi godt da vi kom fra flyplassen for noen dager siden og. Her var det små skur med og uten tak, tett i tett som dominerte.



Når vi var leie av butikkene gikk vi til Cementario de la Recoleta - en diger gravplass med mange flotte små "hus" med statuer og dekorering. På denne gravplassen er Evitas grav, men vi fant den ikke på vår runde rundt området. På vei ut så vi et kart der grava var avbildet, men da var vi så svette, varme og lei av å gå at vi heller gikk på Freddos og kjøpte oss is. Et genialt valg, for isen var NYDELIG! Ikke rart Argentinsk is er kjent for å være god. *sikle*


I kveld møtte vi ei dame fra LIFE for å ordne med husleie m.m. Hun var veldig hjelpsom og trivelig og ga oss tips om steder der vi kunne se etter språkkurs og anbefalte et treningssenter. Dette blir bra!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar