lørdag 23. januar 2010

Dag 4 i BA

27 grader allerede kl 9 i deg tidlig tydet på nok en varm dag. Vi begynte vårt "nye, sunne og spreke liv" men å teste ut treningssenteret vi fikk anbefalt; kjøpte likså godt et 3-måneders kort og testet ut styrkerommet. Vel hjemme igjen kom vaktmesteren og fikset internett til oss, så nå har vi endelig nett i leiligheten!

Etter hvert kom vi oss ut i parken, men det var sykt varmt. Vi kokte der vi lå, og forsøket på å lese rant bort i en svettepytt. Så kom en stor sky, og noen enorme regndråper som ble ønsket velkomne da de kjølte oss litt ned. Selv om vi ikke tok helt av som den lille jenta vi så som danset rundt, var vi absolutt fornøyde likevel.

Parkbesøket ble avsluttet og vi la igjen ut på vandring i byen. Denne gang for å utforske Palermo Soho og Palermo Viejo - to koselige bydeler (?). Etter å ha gått ganske så lenge gikk vi litt feil. Dette viste seg å være et genialt feilsteg, for på et hjørne dukket en trivelig kafe opp. Casa Mua var navnet, og den hadde de behageligste stolene vi hadde kjent på lenge og fantastisk nypresset appelsinjuice. Den hjemmekoselige atmosfæren ble toppet av håndskrevne menyer i ulike farger, spesielle og fargerike glasskåler med og uten glassbrot utav langs kantene, fat som lignet gamle sinkvaskefat (bare annen fasong), et eget lekerom for barn med en smilende ansatt med stort krøllete hår, behagelig musikk fra høytalerne og ei lita skattekiste som man skulle legge pengene i når man betalte. I like!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar