søndag 8. mai 2011

Torsdag kveld

Torsdag kveld var litt annerledes enn ettermiddagene pleier å være. Først møttes nesten hele kullet (gamleklassen som nå er ute i praksis på ulike stede) til en hyggelig middag på Café Løkka i Dokkgata 8 nær Solsiden i Trondheim. Stedet er visstnok relativt nytt og beskriver seg selv som;
"Cafe Løkka er et nytt og spennende utested i Trondheim.Med en 60-tallsinspirert meny, vintage interiør, god musikk og god stemning er dette et sted for alle og enhver. Vi har blant annet en av Trondheims største uteservering, hjemmelagede milkshakes, et bredt utvalg av øl, kreative cocktails og reker om sommeren. "
Stedet var koselig, med gamle "mormorlamper" og behagelig stemning. Maten var også god. Det var kjempetrivelig å møte folk fra kullet igjen. Altfor lenge siden sist. Spennende å høre om jobbsøking og hvor folk ender opp når de "blir store".

Etter middagen var det bare å springe videre for å møte ei venninne. En konsert med en for meg ukjent artist på utestedet "Familien" stod for tur. Inngangsprisen var svært overkommelig (50kr) og Bergensjenta og bandet hennes (lykketroll på tuba, danske på trommer og en på bass/gitar) overrasket oss med fengende og behagelig musikk. Særlig ekstralåta, som de litt sjenerte annonserte at de gjerne ville spille om de fikk lov, var bra. Sjangeren ble beskrevet som pop/folk/singer-songwriter, og artistens navn var Maylen Rusti. Ei fin avslutning på en hyggelig kveld!

Maylen Rusti og bandet på Familien

 Sanger av henne kan du høre her; http://www.myspace.com/maylenr .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar