tirsdag 22. juni 2010

Første del av sommerferien

Torsdag for snart to uker siden kunne pultrekkene inne i Idrettsbygget på Dragvoll forlates for siste gang dette semesteret. Fire eksamener var unnagjort, og det var ferie!


Noen måneder før jeg trenger å sitte slik igjen.

En sjekk på yr.no viste gråvær nesten hver dag framover, men dagene har da gått unna likevel.


Ost- og vinkveld med gode venninner :)

Ferien begynte med grilling, en trivelig padletur og en tur hjem den første helga for å se en lillebror som danset hiphop på danseskolens sommeravslutning, samt spilling av Jungel Speed, Alias, Kubb m.m. med familien.


Fortsatt noen esker igjen med div. kjøkkenting m.m.
som ikke får plass på rommet

Deretter kom ei uke med rydding i rot som var stuvet bort under forrige flytting, skruing av ei Ikeabokhylle, trening og en fisketur i Baklidammen der vi ikke hadde et eneste napp, men så masse fisk som hoppet, en oter og et ekorn.


Umulig å se, men på steinen midt på bildet sitter et ekorn.


Like umulig å se, men en oter svømmer rundt til venstre i øvre halvdel av bildet.

Helga som nettopp var ble brukt til å komme seg ut av byen. Etter å ha kjørt fra Trondheim i regn på lørdagen, og nesten blitt blåst av veien da vi syklet de sju kilometerene fra parkeringa før Glitterheim (Jotunheimen) og inn til Glitterheim turistforeningshytte med sekk og ski på ryggen, fikk vi strålende vær da vi gikk på ski på Glittertind på søndagen! Det ble en nydelig tur. Snyltelånte fotoapparat med ei venninne på turen, så har ikke bildene


Turkompisen vår


Glittertind hvit og fin bakom steinura


Utsikt mot Nautgardstind m.fl.


Is på dammene om morgenen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar